Tuesday, 8 November 2016

Qalish Profix Testimoni Rawat Muka Berlubang

Arghhh...
Bila la kulit saya nak licin ni..
Berlubang bekas jerawat..
Macam2 produk dah guna..
Haritu saya terjumpa kawan saya bermasalah yang sama..
Saya tengok kulit dia dah licin..
Nak tau apa dia pakai?
Dia gunakan Profix
Nak cuba Profix dan tengok kesan dia?
Whatsapp 013-2701299


WHATSAPP UNTUK ORDER
013-2701299
HARGA ASAL RM69 SM/ RM79 SS

ADA PROMOSI RM49 (BELUM TERMASUK KOS PENGHANTARAN)
RM 8 SM/ RM12 SS

WHATSAPP NOW


tag: Atasi Masalah Wajah Berlubang, Pulih Muka Berlubang Pantas, Krim Profix vitamin E, Qalish Formulasi Khas, #profix tag instagram, kolar merah, Profix muka berlubang, Profix repair muka berlubang, Rawatan Parut berlubang, Ubat muka berlubang paling pantas, berkesan, cepat dan selamat, testimoni profix beauty dan health, Rahsia muka cantik tak berlubang, muka berlubang bekas jerawat, cara alami menghilangkan bekas jerawat,cara atasi jerawat, cara menghilangkan noda hitam jerawat,muka berlubang kecik besar, rongga besar,liang besar,ramuan tradisional,

Friday, 14 October 2016

PROFIX- Krim Parut Jerawat Mujarab

Rahsia Muka cantik tanpa Berlubang?
Muka anda banyak lubang sebab tangan gatal suka picit-picit jerawat masa muda dulu..
geram punya pasal kan merah2 jerawat..hehe


mesti ramai yang ada masalah macam ni kan?

sudah macam2 usaha buat untuk rawat muka berlubang, jerawat, jeragat..
Sekarang kita nak memperkenalkan PROFIX vitamin muka keluaran Qalish


Tak perlu dah buat rawatan mahal-mahal

💈jerawat/jeragat/pingmentasi
💈Parut
💈Kulit tampak kasar
💈Muka Pecah dan Berlubang
💈Muka berlubang akibat simptom resdung
💈Kesan daripada hormon tak stabil
💈Liang Pori terbuka
👆👆👆
Kalau ada mmg profix sesuai

----------------------------------------------------------------------

PROFIX dapat bantu sepantas 7 Hari

-----------------------------------------------------------

Satu bekas penggunaan boleh tahan 3 minggu

================================================

siapa kata tiada harapan kalau muka dah bertahun-tahun ada masalah?

Boleh Klik main Page untuk tengok testimoni 


atau KLIK blog link untuk post testimoni terbaru


Saya belanja sikit testimoni PROFIX

-------------------------------------------------


WHATSAPP UNTUK ORDER
013-2701299
HARGA ASAL RM69 SM/ RM79 SS

ADA PROMOSI RM49 (BELUM TERMASUK KOS PENGHANTARAN)
RM 8 SM/ RM12 SS

WHATSAPP NOW


tag: Atasi Masalah Wajah Berlubang, Pulih Muka Berlubang Pantas, Krim Profix vitamin E, Qalish Formulasi Khas, #profix tag instagram, kolar merah, Profix muka berlubang, Profix repair muka berlubang, Rawatan Parut berlubang, Ubat muka berlubang paling pantas, berkesan, cepat dan selamat, testimoni profix beauty dan health, Rahsia muka cantik tak berlubang, muka berlubang bekas jerawat, cara alami menghilangkan bekas jerawat,cara atasi jerawat, cara menghilangkan noda hitam jerawat,muka berlubang kecik besar, rongga besar,liang besar,ramuan tradisional,

PROFIX - RAWAT MUKA BERLUBANG

PROFIX-VITAMIN MUKA BERLUBANG
-----------------------------------------

(+) EKSTRAK VITAMIN E- vitamin yg disediakan khas utk membantu mengecilkan pori-pori dan memgembalikan keremajaan kulit. Bila pori2 dah mengecil barula anda dpt tutup balik lubang2 tadi.


(+) ACB FRUIT MIX - formula khas yg direka mengikut keperluan kulit muka kita.Mmg sukar utk menjaga kelembapan dan kesihatan kulit muka! Maka sbb itu,formula ini disediakan. Yg penting HALAL,LULUS & BERKESAN!l


(+) BAU WANGI EKSTRAK PATI ROSE JEPUN- bauan dari ekstrak pati Rose Samurai yg menyegarkan dan rasa fresh je bila pakai!isteri2 Samurai mmg suka bau Rose ni.meh try sample kat opis kite baru dpt feeling Samurai tu!FREE TESTER! Tapi try sample je la kat opis.hee


(+) 100 % BAHAN SEMULAJADI- Ramuan istimewa 'PROFIX' selamat digunakan.15 x lebih efektif dari krim muka yg lain tau!



siapa ada muka seperti di bawah ini sangat sesuai PROFIX


ORDER WASSAP 013-2701299 NORA


Harga promosi RM49 (belum termasuk postage)
HARGA ASAL RM69

SEMENANJUNG POSTAGE RM8
SABAH SARAWAK POSTAGE RM12

TESTIMONI










ORDER WASSAP 013-2701299 


tag: muka berlubang, muka berjerawat, profix vitamin muka, cara cepat hilangkan parut muka berlubang